– Praktijkruimte

Praktijkruimte

 

De praktijk is gevestigd binnen het gebouw van fysiotherapiepraktijk Vrij Bewegen.

Er kan gebruik worden gemaakt van de wachtruimte beneden. De  praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Wanneer u eerder aanwezig bent kunt u plaats nemen in de wachtruimte. U hoeft zich niet te melden bij de balie. Ook wanneer u niet aanwezig bent bij de sessies met uw kind, kunt u gebruik maken van de wachtruimte.

Wanneer ouders en kind komen zullen beiden aanwezig zijn bij de sessie tenzij het kind te jong is of bij advies als opvoedcoach. Het is de bedoeling dat voor andere kinderen tijdelijk opvang wordt geregeld. De aanwezigheid van kinderen of volwassenen die niet aan de sessie deelnemen kan invloed hebben op het verloop van de sessie. De aandacht mag uitgaan naar het kind waarvoor de sessie aangevraagd is. Wanneer het wenselijk is, kan er gewerkt worden met het kind zonder de ouders; bijv. wanneer het kind vrij zijn verhaal moet kunnen vertellen.

Op locatie

Wanneer het wenselijk is kan er een observatie plaatsvinden thuis of op school. Hiervoor dient vooraf toestemming geregeld te worden met school en de betreffende directie en leerkracht.

 

Praktijkmanagement:

Terug naar boven